FC Barcelona taber points i toppen

Getafe gav lørdag en gave til hovedstads-kollegerne fra Real Madrid, da holdet fik 0-0 mod FC Barcelona.

Kravet var en sejr for FC Barcelona, da holdet lørdag gæstede Getafe i Liga BBVA. Real Madrid fik dog en tidlig julegave i toppen af tabellen, da FC Barcelona snublede med 0-0 i lørdagens kamp.

Kampen startede afventende, hvor første tilbud faldt efter et kvarter. Luis Suarez sparkede dog sit forsøg forbi mål. Ivan Rakitic forsøgte sig kort efter, inden Lionel Messi var tæt på at skabe jubel hos gæsterne.

Tættere på kom FC Barcelona dog ikke inden pausen, hvor Angel Lafita ti minutter før pausen stod for bedste Getafe-afslutning i første halvleg.

Efter pausen blev det ikke meget bedre for gæsterne, der dog fik lagt et større tryk. Især Lionel Messi og Luis Suarez kom flere gange tæt på scoringen, men skarpheden var glemt på en kold dag i den spanske hovedstad.

Presset faldt i slutfasen, hvor Lionel Messi´s forsøg med ti minutter igen var det tætteste, FC Barcelona kom på sejr. Med 0-0 giver holdet dermed en fordel til Real Madrid, der fredag slog Almeria med 1-4.