FC Barcelona sejrede sikkert

Lionel Messi og Luis Suarez kom begge på tavlen, da FC Barcelona vandt med 5-0 over Cordoba.

FC Barcelona skulle lørdag bruge en sejr, hvis presset på Real Madrid i toppen af Liga BBVA skulle fastholdes. På hjemmebane var holdet da også storfavoritter med Cordoba, der heller ikke kunne stille noget op imod 5-0 sejren til FC Barcelona.

Værterne fik en gylden start på kampen, da man efter halvandet minut kunne juble. Ivan Rakitic fandt i feltet Pedro, der resolut sparkede bolden i nettet til 1-0. Ti minutter efter var Luis Suarez nærgående med en flugter, der dog sneg sig forbi den ene opstander.

FC Barcelona dominerede frem mod pausen, hvor Cordoba dog kom tæt på udligningen efter 20 minutters spil. Nabil Ghilas tog et stærkt løb, og sendte fra kanten af feltet bolden tæt forbi. FC Barcelona pressede på frem mod pausen, hvor der dog ikke faldt yderligere scoringer.

Luis Suarez hev spændingen ud af kampen ti minutter efter pausen, da han udnyttede Pedro´s flotte aflevering til at score til 2-0. Trætheden meldte sig hos gæsterne, der dog holdt stand frem mod slutfasen.

Her øgede Gerard Pique dog efter et hovedstød til 3-0, inden Lionel Messi med en flot træffer gjorde det til 4-0 kort før tid. I overtiden lukkede Lionel Messi ballet med et godt spark til 5-0. Med sejren er FC Barcelona et enkelt point efter Real Madrid, der dog på førstepladsen har en kamp til gode.