FC Barcelona fik sikker sejr over Levante

FC Barcelona kom aldrig for alvor op i omdrejninger mod Levante, men fik den fornødne sejr.

7-0. 6-0. 4-0. 4-1. 4-0. Det er blot et par af de store sejre, som FC Barcelona har hentet i denne sæson.

Da man så idag skulle møde ligaens ubestridte bundprop Levante, var det med forvetninger om storsejr. Sådan blev det ikke, men sejren kom i hus.

Allerede i de første minutter var der fare på færde i Levantes defensiv. Efter tre minutter troede Lionel Messi, at han havde scoret, men målet blev korrekt annulleret på grund af offside.

Et kvarter senere var det Neymars tur til at forsøge sig, men Diego Marino reddede bolden flot. Der var dog ikke så meget at gøre for Marino, da Jordi Alba efter 21 minutter sendte bolden på tværs. Her ramte bolden David Navarro, og den erfarne midterforsvarer sendte bolden ind i eget net.

Med målet troede man, at FC Barcelona endelig havde fået hul på bylden, og at målene herefter ville flyve ind bag Diego Marino, men det blev langt fra sagen.

Faktisk havde Levante mod slutningen af første halvleg flere gode chance, der tilfaldt blandt andet Jefferson Lerna og Jose Morales, men Rubis mandskab måtte gå til pause med stillingen 0-1.

Kort efter pausen faldt en rigtig god bold til januarindkøbet Giuseppe Rossi, men spilleren, der i det netop overståede transfervindue skiftede til Levante fra Fiorentina, måtte se sit skud reddet af Claudio Bravo.

I det sidste minut tilfaldt en chance til Luis Suarez, da han modtog bolden fra Lionel Messi på en kontra. Den uruguayanske angriber svigtede ikke og sendte bolden i mål til 2-0.