Emre Mor og Wass med afgørende fødder i Celta-sejr

Daniel Wass og Emre Mor var bagmænd bag de to Celta-mål i deres sejr over Eibar i La Liga lørdag eftermiddag.

Den spanske La Liga-klub Celta havde lørdag eftermiddag besøg af Eibar i den spanske liga, og her blev det til en 2-0-sejr til danskerklubben, der både havde Pione Sisto og Daniel Wass med fra start.

Derudover blev det også til en startplads for den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka - og Emre Mor med en fortid i selvsamme klub blev skiftet ind i forbindelse med pausen.

Netop Emre Mor-indskiftningen fik stor betydning for kampen, da han kom ind i stedet for Pione Sisto. For med godt ti minutter på banen sørgede Mor for at sende en bold ind foran mål til holdets topscorer Iago Aspas, der bragte Celta foran.

Kort efter kunne Daniel Wass for en stund kalde sig assistmager i kampen, men den scoring, som han lagde op til blev annulleret. Det blev det dog ikke med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid, da Wass igen var på færde.

Denne gang stod han for en høj bold frem til Mallo, der fandt Maxi Gomez inde foran mål - og dermed havde Wass tredjesidste fod på målet til 2-0, som altså endte med at blive kampens resultat.

Celta er med sejren på syvendepladsen i La Liga med tre point op til Villarreal, der dog har spillet en kamp færre. Næste kamp for Sisto, Wass og alle de andre i Celta er mod Girona på udebane.