Bundhold voldte Real Madrid problemer

Luka Modric blev matchvinder med et sent, flot mål mod Granada.

På hjemmebane i Sydspanien skabte Granada store problemer for Real Madrid, der havde svært ved at leve op til favoritværdigheden.

Allerede efter 11 minutter var Granada tæt på 1-0, men Adalberto Penarandas mål blev underkendt for offside.

Tyve minutter senere var det derfor i stedet Real Madrid, der tog føringen, da Daniel Carvajal flot lagde op til Karim Benzema, der kunne ligge bolden ind bag Granada-keeperen til 1-0.

Det var også pausestillingen, men i anden halvleg fik Granada styr på gæsterne. Efter en times spil scorede indskiftede Youssef El Arabi til 1-1 kun to minutter efter, at han kom på banen.

Kun 12 minutter senere var han igen på pletten, men endnu engang måtte Granada se deres mål underkendt for offside.

Det ville bide hjemmeholdet bagi senere, da Luka Modric med seks minutter igen bragede et flot drøn fra kanten af feltet i mål til 2-1.

Kroaten blev matchvinder, efter som der ikke blev scoret flere mål. Real Madrid sikrer dermed, at de følger trop med Atletico og Barcelona i topkampen, men ligger fortsat bagerst af de tre. Granada ligger på 19. pladsen i La Liga.