Barcelona vendte chokstart til kæmpesejr

Barcelona startede med at komme bagud mod upåagtede Girona, men endte alligevel med en storsejr på 6-1.

Selvom Barcelona ikke spiller lige så prangende fodbold som tidligere, fortsætter den catalanske topklub med at høste sejre på stribe. Det skulle de forsøge at gøre mod Girona her til aften.

Barcelona fik dog en chokstart af negativ art, da de efter bare tre minutter kom bagud, da Cristian Portu sendte Girona i front.

To minutter senere bragte Luis Suarez dog balance i regnskabet ved at udligne til 1-1. På trods af en yderst målrig start skulle der dog gå 25 minutter, før der igen kom yderligere navne på målscorelisten.

Her var det nemlig Lionel Messi, som bragte Barcelona foran 2-1, og den argentinske troldmand gjort det også til 3-1. Lige inden pause afsluttede Suarez en begivenhedsrig første halvleg med sin scoring til 4-1.

I anden halvleg fortsatte Barcelona med at lægge tryk på, og de var flere gange ved at bringe sig yderligere foran, men både Ousmane Dembele og Lionel Messi brændte store chancer.

Efter 66 minutter scorede Philippe Coutinho sit første mål i La Liga for Barcelona, da med et par gode driblinger og et langskudsmål passerede målmanden.

Med et kvarter tilbage skulle Luis Suarez blot sætte en inderside på et indlæg af Dembele, og angriberen svigtede naturligvis ikke og scorede som følge sit tredje mål i kampen.

Det blev kampens sidste mål, og Barcelona gik dermed fra banen med en sejr på 6-1 og tre point.

Med sejren har Barcelona nu ti point ned til Atletico Madrid, der i morgen møder Sevilla på udebane.