Barcelona smadrede Cordoba 8-0

FC Barcelona kvaste Cordoba og vandt 8-0. Luis Suarez scorede hattrick, og Lionel Messi og Neymar kom selvfølgelig også på tavlen.

FC Barcelona og Real Madrid er to eller tre klasser over de fleste hold i spansk fodbold, og det betyder, at de to mastodonter af og til henter nogle bemærkelsesværdigt store sejre i den hjemlige liga. For et par uger siden tævede Real Madrid Granada med 9-0, og lørdag eftermiddag var Barcelona tæt på at gentage det resultat i udekampen mod Cordoba.

Topholdet manglede dog en enkelt pind, og derfor stod der 8-0 på måltavlen, da dommeren gav de stakkels Cordoba-spillere fred og fløjtede kampen af. Nederlaget betyder, at Cordoba rykker ud af Primera Division.

Barcelona tog ingen chancer i opgøret og sparede derfor ikke nogle af stjernerne, og det betød, at drømmetrioen Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi igen fik mulighed for at folde sig ud. Til sammen tegnede de sig for seks af de otte mål. Stærkest i billedet stod Luis Suarez, der lavede hatrick.

At kampen skulle ende 8-0, var der dog intet, der tydede på i første halvleg. Efter 42 minutter var stillingen stadig 0-0, men så gjorde Ivan Rakitic det til 1-0, og inden pausen fordoblede Luis Suarez også til 2-0.

Og så gik det ellers stærkt i anden halvleg. Lionel Messi gjorde det til 3-0 i første minut, og kort efter scorede Luis Suarez sit andet mål til 4-0. Gerard Pique blandede sig i målscoringen og gjorde det til 5-0 efter 65 minutter, inden Messi igen ville lege med og øgede til 6-0. Med fem minutter tilbage kom Neymar endelig på tavlen, da han omsatte et straffespark til 7-0, og i overtiden fuldbyrdede Luis Suarez sit hattrick og lukkede festen med scoringen til 8-0.

Dermed lægger Barcelona maksimalt pres på Real Madrid, der senere i aften møder Sevilla på udebane.