Barcelona haler ind på Real Madrid efter sejr over Atlético

Barcelona holder sig inde i toppen af Primera Division efter en 3-1-sejr på hjemmebane over Atlético Madrid.

De spanske mestre fra Atlético Madrid var på en hård opgave søndag aften, hvor modstanderen var Barcelona på Camp Nou. Diego Simeones tropper måtte også strække våben mod et Barcelona-mandskab, der specielt i første halvleg foldede sig ud for alvor.

Allerede efter 12 minutter var den gal i Atlético-forsvaret. Messi prikkede bolden ind til Luis Suárez, der forsøgte at tæmme bolden med låret. Det lykkedes ikke for angriberen, men heldigvis for uruguayaneren røg bolden videre til en glidende Neymar, der sikkert scorede til 1-0 for Barcelona.

Kort efter var Suárez og Jordi Alba i to omgange tæt på en fordobling af føringen, og få minutter senere leverede Suárez et godt indlæg ind i panden på Neymar, der dog headede forbi, men så kom det næste mål.

Efter 35 minutters spil var det nemlig Suárez' tur til at komme på måltavlen. Lionel Messi driblede hurtigt ned mod Atlético-målet, og mens han tiltrak al opmærksomhed, vippede han kækt bolden videre til Luis Suárez, der sikkert scorede til 2-0.

10 minutter inde i anden halvleg begik Messi et lille straffespark mod Jesus Gamez, og det sparkede Atléticos Mario Mandzukic efterfølgende sikkert ind til reduceringen til 1-2.

Til allersidst satte Lionel Messi så det hele på plads. Den lille argentiner sendte bolden i kassen tæt inde under mål, og det afgjorde definitivt kampen for Barcelona.

Luis Enriques tropper haler dermed ind på Real Madrid i toppen af Primera Division. Kongeklubben har nu et forspring på ét point ned til Barcelona, mens Atlético Madrid efterlades på tredjepladsen tre point efter Barcelona.