Tottenham ude af CL-kapløb efter nyt nederlag

Stoke City besejrede lørdag eftermiddag Christian Eriksen og Tottenham, mens Leicester fortsatte rejsen væk fra nedrykningsstregen i Premier League.

Der var både skuffelse og glæde for nogle af danskerne, som denne lørdag eftermiddag var i aktion i den engelske Premier League.

Christian Eriksen kunne skuffet forlade banen, da Tottenham gæstede Stoke City. Hjemmeholdet hentede nemlig en fortjent 3-0-sejr over et tamt Tottenham-mandskab, som dermed nu matematisk kan udelukke sig selv fra Champions League-kapløbet.

Første mål blev sat ind efter 21. minutters spil, da Charlie Adam bragte hjemmeholdet foran, og den føring blev udbygget elleve minutter senere, da Steve Nzonzi gjorde det til 2-0.

Tottenham kom ud til anden halvleg og spillede med højere tempo, hvilket gav grobund for at tro, at et comeback var muligt. Men de drømme blev punkteret, da Vlad Chiriches fik sit andet gule kort efter 51 minutters spil, og dermed blev Tottenham reduceret til 10 mand.

Tottenham kunne efterfølgende ikke true et komptakt Stoke-mandskab, som i stedet efter 86 minutters spil slog sejren fast, da Diouf gjorde det til 3-0.

I Leicester City kunne Kasper Schmeichel modsat glæde sig endnu engang. Leicester hentede nemlig en 2-0-sejr over Southampton. Begge mål blev sat ind af Riyad Mahrez.

Med sejren indtager Leicester City nu 15. pladsen og har tre point ned til den forkerte side af nedrykningsstregen med to spillerunder tilbage af denne sæson.