Stærk Eriksen bag Spurs-sejr mod Hull

Christian Eriksen var ophavsmanden til Tottenhams to mål i 2-1-sejren mod Hull. Harry Kane og Eriksen samt Jake Livermore scorede målene.

Tottenham skulle tilbage på sporet i Premier League, hvor de senest tabte med 1-2 til Stoke City, og Mauricio Pochettino fik den ønskede sejr. Tre point kunne manageren nemlig sætte ind på kontoen efter en 2-1-sejr mod Hull. Christian Eriksen var udslagsgivende for Spurs-sejren.

Den tidligere Tottenham-spiller Jake Livermore stod for kampens første scoring, da han bragede et langskud i kassen i første halvleg. Efter 50 minutters spil blev Gaston Ramirez vist det røde kort, og så kom Tottenham for alvor ind i kampen. Efter en times tid satte en velspillende Christian Eriksen dog sit endegyldige præg på kampen, da han midtfor mål stod klar til at eksekvere et frispark. Det satte han på stolpen, så bolden røg i spil igen, og så stod Harry Kane parat til at sende udligningen i mål. Og helt til sidst var Eriksen endnu engang afgørende, da han satte et fint skud i netmaskerne til en 2-1-sejr til Tottenham.

Med de tre point er Tottenham nummer 10 i Premier League, mens Hull er nummer 16.