Sanogo målamok for Arsenal

Arsenal krydsede på Emirates klinger med portugisiske Benfica, og det blev en 21-årig franskmand, der stjal billedet.

Yaya Sanogo gjorde sit for at markere sig over manager Arsene Wenger inden sæsonstart i Premier League, da Arsenal lørdag mødte Benfica i en træningskamp.

21-årige Sanogo scorede ikke mindre end fire mål i kampen, der endte 5-1 til London-klubben.

Sanogo scorede det første mål efter en halv times spil, efter forarbejde af Aaron Ramsey. Costa Ricaneren Joel Campbell scorede til 2-0, inden han lagde op til Sanogo to træffere til 3-0 og 4-0 inden pausen.

Det var også Sanogo, der åbnede scoringen kort inde i anden halvleg, da han satte kronen på værket efter et flot sammenstrikket angreb af Arsenal. Benfica kunne efter en times spil få lov til at pynte en smule på resultatet, da Nicolas Gaitan reducerede til 5-1.