Salahs sjette i træk sænkede West Ham

Mohamed Salah scorede for sjette kamp i træk, da Liverpool slog West Ham med 4-1 i Premier League.

Liverpool rykkede forbi Manchester United i tabellen og er nu nummer to i Premier League - i hvert fald for en stund - efter en overbevisende 4-1 sejr over The Hammers.

Emre Can headede Jürgen Klopps tropper i front efter 29 minutter, da han kom først på et hjørnspark. Det var Liverpool sæsonmål nummer 100, der i øvrigt kom efter et stolpeskud fra Mohamed Salah.

Salah kom dog på tavlen i starten af anden halvleg - selvfølgelig gjorde han det. Han scorede til 2-0, da han afsluttede smart på oplæg af Oxlade-Chamberlain.

Firmino gjorde det til 3-0 efter 57 minutter, da han på en smuk pasning fra Emre Can elegant prikkede den under en fremadstormende Adrian, der kunne se brasseren sparke den i tomt mål.

Indskiftede Michail Antonio reducerede for West Ham, men Mané lukkede festen til 4-1 for Liverpool i en kamp, der fra Liverpools scoringer i starten af denne halvleg aldrig blev rigtig spændende.