QPR og Stoke delte i tæt kamp

En fin kamp af Peter Crouch kunne ikke forhindre Queens Park Rangers i at snuppe det ene point, da Stoke og Queens Park Rangers spillede 2-2 tidligt lørdag.

Peter Crouch fik en hovedrolle, da Queens Park Rangers hjemme på Loftus Road fik 2-2 mod Stoke.

Den høje angriber lagde op til udeholdets første mål, da han kom højest på et indlæg og headede bolden ned til Mame Biram Diouf, der nemt kunne bringe Stoke i front efter 11 minutter.

Steven Caulker fik dog udlignet kort før pausen, inden Crouch blot fem minutter efter pausen kunne bringe udeholdet i front, da han hårdt sparkede en bold i kassen.

Kort før tid fik Niko Kranjcar dog udlignet for udeholdet, da han på smukkeste vis bankede en frisparksbold op i hjørnet til slutresultatet 2-2.

Med det uafgjorte resultat bliver begge hold i den nederste del af tabellen.