Podolski afgjorde underholdende London-derby

Med to mål var Lukas Podolski den helt store oplevelse for Arsenal, da The Gunners slog bysbørnene fra West Ham med 3-1 tirsdag aften.

Arsenal kan ikke længere drømme om at vinde mesterskabet, men The Gunners har fortsat meget at spille for i denne sæson. De nyslåede FA Cup-finalister er aldrig endt udenfor top fire med Arsene Wenger ved roret, men det er Arsenal i overhængende fare for at gøre i denne sæson, hvis ikke grebet strammes i de sidste par kampe.

Tirsdag aften kunne der imidlertid ikke sættes en finger på Arsenals præstation i lokalopgøret mod West Ham. Storklubben leverede et solidt stykke håndværk, som til sidst mundede ud i en komfortabel 3-1-sejr.

Det startede dog ikke efter hensigten for Arsenal, der kom bagud efter 40 minutter. Antonio Noccerino forsøgte i to omgange at overliste Wojciech Szczesny uden held, men i tredje omgang endte bolden hos Matt Jarvis, der tæt under mål kunne pande bolden det sidste stykke ind over stregen til 1-0.

Arsenal fik dog svaret tilbage inden pauseteen. Efter 44 minutter modtog Lukas Podolski en god aflevering fra Santi Cazorla og fik bolden under kontrol, inden han knastørt udlignede til 1-1 med et faldt spark i fjerneste hjørne.

Olivier Giroud bidrog i 1. halvleg med et par uheldige aktioner, men efter ti minutter i 2. halvleg fik han alligevel hjemmepublikummet på sin side, da han gjorde det til 2-1 med en sikker afslutning fra tæt hold. Med 12 minutter igen lukkede og slukkede Lukas Podolski med sit andet mål til slutresultatet 3-1.

Sejren betyder, at Arsenal overhaler Everton og sætter sig på fjerdepladsen i Premier League. The Toffees kan dog tage pladsen tilbage med en sejr over Crystal Palace i morgen aften.