Pellegrini bekymret over defensiven

Manuel Pellegrini ser problemer med defensiven efter to nederlag på en uge.

Manchester City tabte onsdag aften 2-0 til Newcastle i Liga Cuppen, og manager Manuel Pellegrini indrømmer, at han ser problemer i defensiven, specielt i lyset af de seneste kampe.

Efter at have spillet 2-2 mod CSKA Moskva i Champions League i sidste uge, tabte holdet 2-1 til West Ham i Premier League i weekenden, mens det så blev til en ny skuffelse for City, da Pellegrinis mandskab tabte til Alan Pardews hold onsdag aften.

City kom bagud på hjemme på Etihad Stadium ved en scoring af Rolando Aarons i det sjette minut, mens Moussa Sissoko sørgede for, at Newcastle gik videre til kvartfinalerne ved at score endnu et mål 15 minutter før tid.

Citys forsvar så imidlertid skidt ud ved begge mål, og Pellegrini er bekymret for hans holds aktuelle problemer.

- Vi inkasserer mål, sagde han til BBC Radio efter kampen.

- Vi er ikke i stand til at flytte bolden, så hurtigt som vi normalt kan.

- Det var ikke en god uge. Uafgjort i Rusland og to nederlag, men vi skal fortsætte med at forsøge at komme oven på. Vi må tænke på fremtiden, lød det fra Manchester City-manageren.