Ny stor United-skuffelse mod Leicester

Leicester hentede en fænomenal 5-3-sejr over Manchester United, der undervejs var i front med 3-1.

Langt hen i opgøret mod Leicester så Manchester United ud til at have styr på modstanderne. Trods en føring på 3-1 endte Louis van Gaals mandskab med at tabe hele 5-3, efter et fænomenalt comeback af Schmeichel og kompagni.

Robin van Persie Manchester United planmæssigt foran med et hovedstød, inden Angel Di Maria sparkede gæsterne på 2-0 efter bare 16 minutter.

Leicester fik dog nyt håb, da Jose Leonardo Ulloa headeede hjemmeholdet på 2-1.

Men da Ander Herrera gjorde til 3-1 i anden halvleg, så United ud til have bragt sig selv i en sejrsposition.

Men Rafael begik et tumpet straffespark, som David Nugent udnyttede, inden veteranen Esteban Cambiasso med et kort aftræk fra kanten af feltet fik udlignet Uniteds føring.

Og som om det ikke var nok: Med 11 minutter tilbage af kampen bragte Jamie Vardy hjemmeholdet i front, inden Uniteds Tyler Blackett begik et nyt straffespark og samtidig måtte se sig udvist for forseelsen, mens Jose Leonardo Ulloa bragte hjemmeholdet på fænomenale 5-3.

I London havde Tottenham, med Christian Eriksen i startopstillingen, besøg af West Bromwich Albion. Trods et stort spilovertag havde Spurs svært ved at skabe oplagte scoringsmuligheder, og heldet tilsmilede slet ikke London-klubben denne søndag eftermiddag, hvor man kunne se James Morrison sikre West Bromwich sejren med et hovedstødsmål med et kvarter igen.