Ny remis for Chelsea

Chelsea lykkedes ikke med at vinde den vigtige udekamp søndag over Tottenham, der dog heller ikke fik gang i måltavlen.

Søndag var der lagt op til et brag, da Tottenham hjemme tog imod Chelsea. Gæsterne var i store problemer med en placering i bunden forud for kampen, og den blev ikke forbedret markant på White Hart Lane. Trods gode tilbud sluttede opgøret nemlig 0-0.

Kampens indledning var jævnbyrdig, hvor holdene så hinanden an. Først efter 20 minutter kom kampens første store chance. Oscar lagde et godt indlæg ind til Eden Hazard, der headede tæt over mål. Kort efter kom Heung-Min Son igennem i den anden ende, men også hans hovedstød blev spildt efter redning fra Asmir Begovic.

Moussa Dembele kom tæt på fra distancen frem mod pausen, hvor ingen af de to mandskaber dog fik hul. Dermed forblev cifrene 0-0.

Efter pausen var der igen længere mellem chancerne. Heung-Min Son var tæt på med en halv time igen, da han fra tæt hold tvang en god redning ud af Begovic. Kort efter var Eden Hazard giftig i modsatte ende, men også her tog Lloris fra med en god redning.

Mod slutfasen faldt intensiteten en smule på chancefronten, hvor begge hold spillede en smule nervøst. Scoret blev der ikke, og dermed holder Tottenham sig til i toppen, mens Chelsea fortsat er at finde i nederste halvdel af Premier League.