Newcastle tog overraskende sejr på White Hart Lane

Newcastle United tog en overraskende sejr på 2-1 mod Tottenham på White Hart Lane. Ayoze Pérez blev matchvinder med sit første mål i Newcastle-trøjen.

Newcastle havde søndag muligheden for at følge op på sidste weekends fine 1-0-sejr over Leicester City, men Alan Pardews tropper var oppe imod stærk modstand i form af Tottenham på White Hart Lane. Det tog Newcastle dog ikke videre notits af og sikrede sig med en sejr på 2-1 over Tottenham alle tre point for anden runde i træk.

I første halvleg kom Tottenham ellers foran, da Emmanuel Adebayor sikkert headede et godt oplæg fra Ryan Mason i kassen, og det kunne have været gået meget værre for Newcastle, da Christian Eriksen fandt Nacer Chadli fuldstændig udækket i feltet kort før pausen, men belgieren bragede den gode aflevering langt over mål.

I anden halvleg havde Newcastle dog succes med at få vendt opgøret. Først udlignede Sammy Ameobi lige efter pausen, og efter en times spil blev Ayoze Perez matchvinder med sit mål til slutresultatet 2-1 til Newcastle United.

Med de tre point kravler gæsterne over nedrykningsstregen i Premier League, hvor de nu har 10 point på 14. pladsen. Tottenham er nummer 11 med 11 point.

Også Burnley og Everton var i aktion i Premier League søndag eftermiddag. Her blev Samuel Eto'o den store helt, da han med to scoringer var den afgørende faktor i 3-1-sejren på udebane. Romelu Lukaku scorede gæsternes sidste mål, mens Danny Ings scorede for Burnley.

Med sejren er Everton på niendepladsen med 12 point, mens Burnley er under stregen med blot fire point efter ni kampe.