Liverpool skuffede på ny

Hull City fik point ud af mødet med Liverpool, da de to hold spillede 0-0 på Anfield.

Onsdag fik Liverpool FC en skidt oplevelse i Champions League, da man hjemme tabte med 0-3 til Real Madrid. Lørdag skulle holdet så jagte succes på Anfield på ny, da Hull gæstede, men det gik ikke helt efter planen.

Efter en stille indledning opstod kampens første mulighed efter godt ti minutters spil, da Dejan Lovren forsøgte sig. Efterfølgende opstod en række gode tilbud til netop Lovren, der dog manglede skarpheden.

Generelt var det Liverpool, der sad på spillet i første halvleg, men trods tilbud til både Mario Balotelli og Raheem Sterling kunne værterne ikke score. Bedre gik det ikke fra Hull, der først blev rigtigt farlige ved Mohamed Diame med to minutter til pause. 0-0 blev dog cifrene efter de første 45 minutter.

Liverpool fortsatte med at dominere efter pausen, hvor afstanden mellem chancerne dog blev større. Begge mandskaber havde muligheder, hvor Sterling og Gerrard var de største trusler i offensiven.

Hull City virkede tilfredse med det uafgjorte resultat i slutfasen, hvor Liverpool jagtede. Trods gode tilbud gav jagten dog intet udbytte, og de to hold kunne forlade banen uden vinder.

I Southampton fortsatte værterne det gode spil med en 1-0 sejr over Stoke City lørdag. Her blev Sadio Mane matchvinder med sin træffer efter 33 minutters spil.