Kaka og Villa straffede Eriksen

Christian Eriksen fik 46 minutter på banen, da Tottenham tabte 2-1 til et MLS All Star-hold.

Der var masser af velklingende navne, da et MLS All Star-hold natten til torsdag tog imod engelske Tottenham i en venskabskamp. Profiler som Clint Dempsey, David Villa og Kaka var at finde hos værterne, mens Harry Kane, Christian Eriksen og Kyle Walker startede for gæsterne.

På banen var det dog det amerikanske mandskab, der startede bedst. Det gav pote efter 20 minutters spil, da Tottenham klodset begik straffespark. Fra 11 meter stod Kaka klar, og her svigtede den tidligere AC Milan-stjerne ikke med sin træffer til 1-0.

Endnu bedre blev det dog for All Star-holdet kort efter. Tre minutter skulle der nemlig blot gå, før Tottenham-keeper Vorm atter måtte pille bolden ud af netmaskerne. David Villa havnede i en god position, og sendte resolut bolden i kassen til 2-0.

Tottenham lykkedes med at svare igen et kvarter efter. Målslugeren Herry Kane var, hvor han skulle være efter godt oplæg, og så kunne de to hold gå til pause med 2-1 på tavlen.

I anden halvleg blev danske David Ousted samt den tidligere AGF-spiller Benny Feilhaber sendt i aktion for MLS All Star. I den anden lejr skiftede man Christian Eriksen ud kort inde i anden halvleg, og mange udskiftninger i begge lejre ødelagde en del af rytmen i kampen.

Scoret blev der da heller ikke yderligere, og dermed måtte Eriksen og holdkammeraterne se sig besejret.