Første sæsonmål af Eden Hazard i Chelsea-sejr

For første gang i denne Premier League-sæson kom Eden Hazard på måltavlen.

Det skete da Chelsea på udebane sikrede en 2-1-sejr mod Bournemouth.

London-klubben kom tidligt ofran, da Cesc Fabregas med en flot stikning fandt Pedro Rodriguez, som på flot vis placerede bolden nederst i modsatte målhjørne med en kølig inderside-afslutning.

Føringen blev fordoblet, da Eden Hazard fra 20 meters afstand sendte en afslutning mod mål, der krøb ind i hjemmeholdets mål efter 34. minutter.

Kun to minutter senere reducerede hjemmeholdet dog, da Tommy Elphick headede bolden ind til 1-2.

Cesc Fabregas blev oplægger for tredje gang i træk, da han med 19 minutter igen fandt Willian, der bankede bolden ind bag Artur Boruc, hvem befandt sig lidt for langt ude af eget mål.

Eden Hazard cementerede sejren med sin anden scoring i kampen i dommer Roger Easts første tillægsminut.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed rykker Chelsea forbi Stoke, der tidligere på dagen tabte til Manchester City. De ligger dermed nummer ni, mens Bournemouth midlertidigt fastholder deres 13. plads.

Andetsteds måtte allerede nedrykkede Aston Villa se sig slået 2-4 af Southampton. Sejren blev grundlagt af Dusan Tadic, der med to scoringer sikrede sejren. Shane Long lagde op til begge serberens mål og scorede ligeledes Southamptons første mål. Gæsterne fastholder dermed deres ottendeplads, mens Villa ligeledes fastholder deres 20. plads.