Diego Costa udlignede sent Jesse Lingard-drømmemål i remis

Manchester United måtte nøjes med 1-1 på udebane, da Diego Costa sent udlignede Jesse Lingards flotte mål fra tidligere i kampen.

To fodboldhold med trang til nødvendige points i Premier League-tabellen tørnede søndag aften. Hverken Manchester United eller Chelsea har haft den mest prængende sæson i år, og dermed var der lagt op til et brag mellem de to klubber.

Kampen blev dog alt andet end et festfyrværkeri, og første halvleg var på ingen måde noget at råbe hurra for. Det var nemt at konstatere efter de første 45 minutter, hvor der ikke blev scoret.

I anden halvleg ændrede det sig dog, da gæsterne bragte sig foran. Wayne Rooney satte nemlig efter en times spil Jesse Lingard op til føringsmålet, som den unge englænder bankede ind til 1-0 efter en sublim vending, der fik sat prikken over i'et med en fremragende afslutning, der endte i det øverste målhjørne.

Pedro blev kort efter sat på banen i stedet for Nemanja Matic, men der skulle gå lang tid, før de offensive forstærkninger hjalp for de blå fra London.

For det var først i det første tillægsminut af kampen, at Diego Costa kunne drible uden om David De Gea, hvorefter han trillede bolden i mål til 1-1.

Chelsea fik dermed sikret sig et sent point, der gør at der nu er et seks point stort hul fra Manchester United på femtepladsen og op til Manchester City på fjerdepladsen. London-klubben må dog på trods af det udlignende mål fortsat se sig placeret på 13. pladsen.