Der gik Lewandowski i den, da Aguero slagtede Newcastle

Sergio Aguero overskyggede alt og alle, da han på 20 minutter bragede fem mål ind mod Newcastle.

Der har ikke været meget at juble over som Newcastle-fan i denne sæson, og det var heller ikke forventet, at der ville komme det efter mødet med Manchester City lørdag eftermiddag.

Men det ændrede sig dog. Både Sergio Aguero og Kevin De Bruyne kom tidligt frem til store chancer, men de havde ikke held i sprøjten. Det havde Aleksandar Mitrovic dog. Efter 18 minutter bragte han gæsterne overraskende foran, da han headede Georginio Wijnaldums flotte indlæg i kassen til 1-0.

Sådan forblev stillingen længe, og det så også ud til at det ville være pauseresultatet. En argentiner havde dog helt andre tanker. Sergio Aguero scorede sit første mål tre minutter før pause, da han udnyttede Fernandinhos indlæg.

Det blev dog ikke det sidste mål som argentineren skulle score. Hvad han fik af ros, drikkelse eller lignende i pausen vil være et mysterium, men fakta er, at han på to minutter scorede to mål, så da der stod 50 minutter på måltavlen, stod der også 3-1.

Blot tre minutter efter Agueros hattrick scorede Kevin De Bruyne til 4-1, og så var kampen mere eller mindre lukket.

Det betød dog ikke, at Manchester City eller Sergio Aguero var færdige for eftermiddagen. Fyraftenen var nemlig stadig en halv time væk, og i mellemtiden kunne man jo udnytte muligheden for at score lidt flere mål.

Netop det gjorde Aguero. Først i det 60. minut og igen to minutter senere blev den knivskarpe spydspids henholdsvis firedobbelt og femdobbelt målscorer, og på kun 20 minutter havde Aguero altså scoret fem mål.

Kort efter blev Aguero udskiftet til stående ovationer. Ud gik han og så stoppede målshowet. Kampen sluttede derfor 6-1 til hjemmeholdet, som nu kravler to points foran rivalerne fra Manchester United tilbage på førstepladsen. Newcastle ligger sidst i tabellen med kun tre points i otte kampe og en yderst fyringstruet Steve McClaren.

Andetsteds vandt Stoke på udebane over Aston Villa. Den kamp sluttede 1-0 til gæsterne på mål af Marko Arnautovic. Det sender Stoke væk fra nedrykningsstregen, mens Aston Villa stadig er truet af den kedelige streg.

Ligeledes var de to oprykkere Bournemouth og Watford i kamp. Her måtte Bournemouth se sig selv tabe to points, da de med fem minutter igen brændte et straffespark, og dermed muligheden for en 2-1-føring. Kampen sluttede dog 1-1, og dermed ligger hjemmeholdet nummer 15, mens Watford rykker op på en tiendeplads.