De Gea-selvmål gav Sunderland-sejr mod United

David De Gea lavede selvmål, da Sunderland slog Manchester United med 2-1 i lørdagens tidlige kamp.

Manchester United havde leveret tre flotte præstationer inden lørdagens opgør mod Sunderland. Først hentede man en sikker 3-1-sejr ude over Derby i FA Cuppen, som blev fulgt op af 3-0 hjemme mod Stoke.

Sidste weekend spillede man så 1-1 med Chelsea, da Diego Costa udlignede i kampens overtid, og optimismen har været voksende på Old Trafford.

De Røde Djævle kom dog lørdag ned på jorden igen, da man blev slået af nedrykningstruede Sunderland med 1-2 på Stadium of Light.

Hjemmeholdet fik en flyvende start på opgøret, og indkøbet fra Bordeux, Wahbi Khazri, nettede til stillingen 1-0 allerede efter tre minutters spil.

Første halvleg var efterfølgende præget af skader, og Jesse Lingard var efter ni minutter første mand til at blive ramt. Midtbanespilleren fortsatte dog på banen.

Anderledes gik det for Jan Kirchhoff, der ikke mange minutter efter måtte lade sig udskifte til fordel for Jack Rodwell. Efter små 35 minutters spil var turen så nået til Matteo Darmian, og italienerens skade gav plads til den 21-årige skotte, Donald Love, som fik sin debut for Manchester United.

Udskiftningen var i første omgang ikke noget problem for United, der kort efter udlignede til 1-1 ved Anthony Martial.

I anden halvleg var der ikke problemer med skader, og der blev således spillet en ganske underholdende kamp med chancer til begge mandskaber. Manchester United tog styringen til sidst, men det lykkedes alligevel Sunderland at hive sejren hjem til sidst.

David De Gea lavede selvmål efter 82 minutters spil, og The Black Cats rykker dermed op på rækkens 18. plads med 23 point. United forbliver på 41 point.