City fortsætter guldkursen: Liverpool kørt helt over

Det blev en forfærdelig kamp for Liverpool, da de hjemme tabte 0-3 til West Ham - og City kører bare på

Manchester City måtte i sidste sæson se Chelsea løbe med mesterskabet, men i denne sæson er den olierige klub kommet fremragende fra start i Premier League. Inden lørdagens kamp var det blevet til tre sejre i tre kampe, og mod Watford i den fjerde blev det ikke anderledes.

Her blev det til en 2-0-sejr efter to mål i anden halvleg. Det første blev sat ind af ét af de dyre indkøb denne sommer, Raheem Sterling, mens Fernandinho gjorde det til 2-0 kort efter i midten af halvlegen.

De nærmeste i rækken er Crystal Palace, og de tog også en sejr, og holder dermed snor i Manchester City. Det er dog tvivlsomt hvor våde tårerne over Crystal Palace-sejr er i City. Den kom nemlig over Chelsea, der for tredje gang ud af fire er gået fra banen i Premier League uden sejre. Kampen mellem Chelsea og Palace endte 2-1 til Palace, da Joel Ward med ni minutter tilbage af kampen.

Mourinho kan dog trøste sig med, at han fik gang i Falcao, der scorede Chelseas mål i kampen. Men med fire point efter fire kampe er der meget at tænke over for "The Special One", der også indledte sæsonen med at tabe det engelske svar på Super Cuppen, Community Shield, til Arsenal.

For Kasper Schmeichel blev det kun til 1-1 mod oprykkerne fra Bournemouth, og dermed taber de igen et skridt i topstriden. Aston Villa spillede 2-2 hjemme mod Sunderland og Stoke tabte 0-1 med to mand i undertal til West Bromwich.

Dertil blev det til en mareridtsdag for Liverpool, der tabte med hele 0-3 til West Ham, hvor Winston Reid spillede hele kampen og gjorde en meget god figur. Du kan se højdepunkterne fra Liverpool-West Ham nedenfor.