Christian Eriksen lynede atter for Tottenham

Endnu en gang scorede Christian Eriksen på frispark for Tottenham, der vandt 3-0 over West Bromwich. Også Manchester United og Liverpool hentede hver sin sejr.

I torsdags kunne dansk fodboldfans nyde en formidabel frisparksscoring af Christian Eriksen, da han fra lang afstand sendte bolden over fjerneste hjørne i Liga Cup-kampen mod Sheffield United.

Men lørdag gentog danskeren atter øvelsen, da han efter bare syv minutter krøllede den uden om West Bromwich Albions mur til en 1-0-føring.

Tottenham endte med at vinde kampen 3-0, da Harry Kane siden viste prøver på sin farlighed med to mål, og med sejren indtager Spurs femtepladsen i tabellen.

Klubben har dog stadig tre point op til Manchester United på tredjepladsen, der på komfortabel vis vandt 3-1 hjemme mod Leicester, som stadig er uden en skadet Kasper Schmeichel.

Robin van Persie gjorde det til 1-0 på oplæg af Daley Blind, selvom angriberen unægtelig så ud til at befinde sig i en offside-position. Dernæst udnyttede Radamel Falcao en ripost til at fordoble føringen, inden Leicesters Wes Morgan scorede selvmål.

Marcin Wasilewski fik dog reduceret til 3-1 ti minutter før tid med en hovedstødsscoring.

Også Liverpool fik en ny sejr, da holdet denne lørdag slog West Ham United hjemme på Anfield Road. Raheem Sterling gjorde det til 1-0 for Brendan Rodgers’ mandskab seks minutter inde i anden halvleg. Og den føring holdt helt frem ni minutter før tid, hvor indskiftede Daniel Sturridge scorede til 2-0. Det var hans første kamp i fem måneder. Dermed overhaler Liverpool West Ham i tabellen og indtager nu en syvendeplads.

Everton hentede en 1-0-sejr ude mod Crystal Palace takket være en scoring af Romelu Lukaku efter bare to minutter.

Samtidig hentede Stoke en 3-1-sejr over Queens Park Rangers, mens Sunderland slog Burnley 2-0.

De to tophold, Chelsea og Manchester City, mødes senere på Stamford Bridge.