Chok-nederlag til Chelsea - Liverpool står til guldet

Lejesvenden fra Liverpool Fabio Borini sørgede sensationelt for Sunderland-sejr over Chelsea og hjælper Liverpool et kæmpe skridt mod guldet.

Chelsea skyder sig selv hårdt i foden i den engelske mesterskabskamp. Hjemmekampen mod ligaens absolutte bundprop, Sunderland endte i ren katastrofe, da et massivt pres fra hjemmeholdet ved stillingen 1-1 i 2. halvleg blev afløst af et desperat tryk for overhovedet at redde point, da Fabio Borini scorede på straffespark for Sunderland med 10 minutter igen.

Chelsea havde ellers bragt sig planmæssigt foran ved Samuel Eto'o efter 12 minutters spil, men selv da Connor Wickham bare seks minutter senere bragte balance i regnskabet, troede de færreste på,, at Chelsea ville smide point.

Trods det massive og til slut desperate tryk, stod Sunderland-defensiven distancen og hjalp for anden gang i samme uge Liverpool et stort skridt nærmere den helt store triumf, da holdet hentede uafgjort ude mod Manchester Ci

Og da Fabio Borini satte bolden ind på det korrekt dømte straffespark med 10 minutter igen, tændte han på samme tid også et kraftigt håb om at stadig at kunne nå at klare frisag fra nedrykning, hvor der nu pludselig kun er tre point til redning.

Med nederlaget er Chelsea stadig to point efter Liverpool, der søndag med en udesejr over Norwich kan skyde sig hele fem point foran Chelsea og ni point foran Manchester City.