Chelsea sejrede sikkert over Hull med 2-0-sejr

Diego Costa og Gary Cahill kom på måltavlen, da Chelsea vandt 2-0 hjemme over Hull.

Marco Silvas tropper skulle på en svær opgave denne søndag aften, da de gæstede Stamford Bridge.

Efter at have været droppet i sidste spillerunde mod Leicester var Diego Costa tilbage i startopstillingen, og han kom igen på måltavlen.

I første halvlegs tillægstid gjorde han det til 1-0 efter et indlæg af Victor Moses, og dermed gik værterne til pause med en føring.

Der var blevet lagt ni minutters tillægstid i første halvleg, da Ryan Mason måtte have længere tids behandling efter et sammenstød med Gary Cahill og skulle bæres fra banen.

Hull satte sig på spillet i starten af anden halvleg og følte også, at de blev snydt for et straffespark efter en situation med Marcos Alonso og Abel Hernandez.

Men i stedet for en udligning blev det 2-0, da Gary Cahill steg til vejrs på et hjørnespark og headede bolden i kassen.

Med de tre point ligger Chelsea fortsat på førstepladsen med 55 point og har otte point ned til Arsenal på andenpladsen.