Chelsea og Arsenal medvirkede i målfattige London-derbies

Chelsea var ikke overbevisende, da de gæstede lokalrivalerne fra West Ham United. Det samme gjaldt Arsenal som havde QPR på besøg. Begge hold sikrede dog tre points.

Premier Leagues suveræne førerhold Chelsea var på en svær udeopgave mod West Ham United, som hjemme på Upton Park har leveret flotte resultater i sæsonens løb.

Det var Chelsea dog klar på, og Jose Mourinhos tropper mødte op i en altid stærk opstilling trods weekendens pokaltriumf i Liga Cuppen.

Eden Hazard var en af bagmændende bag sejren søndag mod Tottenham, og endnu en gang i dag, blev han netop det.

Efter 22 minutter bragte han nemlig gæsterne foran med 1-0, på et flot indlæg fra Ramires fra højre side af banen.

I anden halvleg var førerholdet tæt på at udbygge føringen, men Ramires ramte stolpen, og dermed forhindrede det Mourinho og co. i at komme tættere på sejren allerede efter 53 minuter.

Flere store begivenheder dukkede dog ikke op, men en simpel 1-0-sejr tæller også for Chelsea, som holder Manchester City og de øvrige tophold solidt bag sig.

Ikke så langt væk fra Upton Park ligger Loftus Road, hvor der også var London-derby. Bundholdet Queens Park Rangers tog imod Arsenal, og her skulle sidstnævnte efterlade det sent, før at de annoncerede, at de ville forlade stadion med tre points.

Her var det nemlig Oliver Giroud, som på flot forarbejde af Kieran Gibbs og Alexis Sanchez, fik sidste fod på angrebet og scorede til 1-0.

Efter 70 minutters spil tog førnævnte Alexis dog sagerne i egen hånd, da han, trods to QPR-forsvarer foran sig, fra en skarp vinkel sparkede de tre points til Emirates.

12 minutter senere kom Charlie Austin også på scoringstavlen, men QPR-reduceringen hjalp intet og dermed løb Arsenal med serjen. En sejr der gør, at de rød-hvide holder fast i deres tredjeplads i ligaen.