Chelsea fik klø af NY Red Bulls

Asmir Begovic fik en skrækkelig debut for Chelsea, da de engelske mestre lukkede hele fire mål ind mod New York Red Bulls.

Forud for den nye sæson deltager flere klubber i turneringen Champions Cup. En af dem er Chelsea, der natten til torsdag stod overfor New York Red Bulls, der lignede en overkommelig opgave. Sådan skulle det dog ikke komme til at gå for Chelsea, der tabte med hele 4-2.

Det var ellers mandskabet fra London, der tog føringen i første halvleg. Loic Remy var på pletten med en flot træffer, og fik flere chancer for at øge. Det lykkedes dog ikke før pausen, hvilket skulle vise sig at blive dyrt.

I anden halvleg fik Asmir Begovic debut i målet, og den glemmer keeperen nok ikke med det samme. Fem minutter efter pausen ofrede John  Terry sin keeper med en skidt tilbagelægning, hvorefter Franklin Castellanos kunne skovle bolden i mål.

Midtvejs i anden halvleg blev Begovic overlistet på ny. Den bare 16-årige Adam Tyler headede en god bold i netmaskerne, inden Sean Davis gjorde det til 3-1 fra tæt hold mod slutningen.

Eden Hazard fik reduceret, men to minutter efter faldt Chelsea-forsvaret sammen på ny. Det udnyttede Sean Davis til at score til kampens resultat 4-2 for Red Bulls.