Aston Villa vandt intenst derby

Aston Villa så længe ud til at tabe sejren på ny, men i overtiden sikrede Okore og co. sig alle tre points mod West Bromwich Albion.

Et intenst derby var i luften, da formsvage Aston Villa tirsdag tog imod West Brom i Premier League. Kampen blev da også en dramatisk af slagsen, da hjemmeholdet i overtiden sikrede 2-1 sejr efter straffespark.

Aston Villa sad tungt på indledningen, og efter et kvarter kom værterne tæt på. Gabby Agboblahors forsøgte sig i feltet, og efter en fejl fra Ben Foster måtte keeperen redde på målstregen. Villa fortsatte presset, og det gav pote rundet 20 minutter.

Christian Benteke headede bolden ind til Gabby Agboblahor, der fra nært hold scorede sikkert til 1-0. Hjemmeholdet med Jores Okore på banen havde store forsøg før pausen, men trods stolpeskud og store chancer forblev stillingen 1-0 efter første halvleg.

Efter pausen kom West Brom bedre med, og skubbede spillet højere op. Det gav pote med 25 minutter igen, da Saido Berahinho efter et godt løb bragede Joleon Lescott´s header i netmaskerne. Efter scoringen havde gæsterne store tilbud for 1-2, inden kampen faldt i intensitet.

I overtiden var det dog atter Aston Villa, der kunne juble. Værterne fik straffespark, og fra 11 meter kunne Christian Benteke sikre en tiltrængt 2-1 sejr for det formsvage mandskab.

I Southampton vandt topholdet en nervekrig over Crystal Palace, og bliver dermed i top fem for en stund. Sadio Mane blev matchvinder med sin træffer syv minutter før tid.

I Hull sikrede Dame N´Doye atter en føring til Hull City, men i anden halvleg udlignede Jack Rodwell til kampens resultat, 1-1.