Arsenal vinder efter vild afslutning

Arsenal kunne se Burnley udligne to minutter inde i overtiden, men alligevel formåede London-klubben at vinde efter stort drama.

Arsenal måtte alle følelser igennem, da holdet søndag tog imod Burnley på hjemmebane. De hårdt kæmpende gæster blev først nedbrudt i anden halvleg, men Arsenal var tæt på at smide det hele væk til sidst. I en vild afslutning lykkedes det dog at skabe jubel på Emirates Stadium med sejr på 2-1.

Første halvleg blev en intens affære, hvor det dog var småt med de helt store chancer. Først kort før pausen var Alexis Sanchez tæt på for hjemmeholdet, da han sparkede tæt forbi Burnley-kassen. Ind fik ingen af de to hold dog bolden før pausen.

I anden halvleg skruede Arsenal op, og det gav pote. 12 minutter efter pausen steg Shkodran Mustafi til vejrs på et præcist hjørnespark og stangede værterne i front. Så så det komfortabelt ud for Arsenal, der dog dummede sig. Med 25 minutter tilbage tacklede Granit Xhaka med begge ben, og det kostede direkte rødt.

Med ti mand holdt Arsenal stand til to minutter inde i overtiden. Francis Coquelin begik straffe, og fra 11 meter udnyttede Andre Gray til enorm jubel i gæsternes afsnit på Emirates Stadium. De fik dog armene ned. Seks minutter inde i overtiden. Arsenal kom i undertal frem, og fik sig tilkæmpet straffespark. Fra pletten blev Alexis Sanchez den helt store helt, og Arsenal sejrede med dramatiske 2-1.