Arsenal lammede United med tre hurtige kasser

Arsenal var svævende i kampens første fjerdedel mod Manchester United, hvor de kunne gøre, hvad der passede dem.

Arsenal har i mange år skulle høre på det markante 8-2-nederlag til Manchester United, men søndag aften fik de en smule revanche, da det blev til en magisk 3-0-sejr over United. Den blev fuldstændig grundlagt i første halvdel af første halvleg.

Her blev det nemlig til alle tre scoringer, hvor Alexis Sanchez var den første, der fik åbnet op. Efter hurtigere kombinationer stod chileneren klar inde foran mål, og der poppede han bolden ind bag David de Gea.

Bare minuttet efter var den gal igen for Uniteds forsvar, da Theo Walcott blev sendt afsted. Da han kom ind i feltet stoppede han hurtigt op, og fik øje på tyske Mesut Özil, som han afleverede videre til, og tyskeren var sikkerheden selv. 2-0 til London-klubben.

Efter 19 minutter fik det fra ondt til værre for Manchester, da Alexis Sanchez igen gjorde grin med United-defensiven, da han tog et træk forbi en forsvarer lige udenfor feltet, hvorefter han tæskede bolden i mål. Kampen var lukket.

Manchester United kunne ikke løfte sig efter det på trods af stort overtag i boldbesiddelsen. Derfor er der nu en ny situation i toppen af Premier League.

Manchester City har overtaget Uniteds førsteplads, men andenpladsen er der heller ikke plads til for United nu, da Arsenal med en bedre målscore er på dén position - dog med ligeså mange point som 'De Røde Djævle'.