Arsenal har kurs mod fjerdepladsen

Med en 3-0-sejr ude mod Hull City lægger Arsenal presset over på Everton i kampen om fjerdepladsen i Premier League.

Arsenal styrer direkte mod fjerdepladsen i Premier League og dermed også den sidste Champions League-plads. Påskesøndag blev det til en 3-0-sejr over Hull, der ellers havde godt fat i Wengers mandskab i kampens første tredjedel, men ikke havde held til at score, som Wojciech Szczesnyda reddede Nikica Jelavic' forsøg efter et kvarters spil.

Arsenal udviste derimod  den kynisme, der kendetegner et tophold, idet Aaron Ramsey med et flot dybdeløb fandt pladsen til at bringe Arsenal i front efter 31 minutter.

Hull var imidlertid tæt på at udligne bare fire minutter efter, da Jake Livermores skud fra distancen tog den ene opstander.

Hjemmeholdet havde således også deres chancer og kunne med rette føle sig snydt, da de to hold gik til pause. For kort inden afsluttede Lukas Podolski et flot angreb, hvor alt blev foretaget i løb, med en sublim scoring, men inden da havde Mikel Arteta begået et klart frispark på Jelavic, som ikke blev fløjtet.

Arsenal forsatte med at dominere kampen, og efter 51 minutter afgjorde Arsene Wengers tropper reelt kampen, da Santi Carzola slog bolden ind fra kanten til en fremadstormende Aaron Ramsey, hvis afslutning blev parreret af Hull-målmand Steve Harper og i stedet endte hos Podolski, der let kunne gøre sig til dobbelt målscorer med sit mål til 3-0.

Således begyndte Arsenal at slække på kræfterne og kørte stille og roligt 3-0-sejren hjem, der betyder, at holdet har fire point ned til Everton, der møder Manchester United senere i dag.