Arsenal brager i top fem

Arsenal spillede sig søndag i top fem efter 5-0 sejr over Aston Villa, der havde Jores Okore med i hele opgøret.

Vigtige points var på spil i begge ender af tabellen, da Arsenal søndag tog imod Aston Villa. London-klubben kunne med en sejr spille sig tilbage i top fem, og det var en mission, holdet fuldførte i overbevisende stil med en sejr på 5-0.

Værterne satte sig hurtigt på begivenhederne, og dette gav pote efter otte minutter. Olivier Giroud tog en god tur i feltet, og udplacerede Brad Guzan i Villa-målet. Arsenal fortsatte presset, og var tæt på 2-0 kort før den halve time, da Santi Cazorla sparkede et forsøg på opstanderen.

Aston Villa blev ikke for alvor farlige i første halvleg, men var tæt på udligningen to minutter før pausefløjt. Andreas Weimann headede et godt indlæg mod mål, men måtte se sit forsøg reddet af David Ospina.

Efter pausen satte Arsenal dog gæsterne på plads. Ti minutter inde i anden halvleg øgede Mesut Özil til 2-0 fra kanten af feltet, inden Theo Walcott kort efter sparkede Santi Cazorla´s aflevering i netmaskerne.

Ondt blev værre for Aston Villa med et kvarter igen, da hjemmeholdet tilkæmpede sig straffespark. Fra 11 meter udnyttede Santi Cazorla på ny, og satte dermed en streg under en stor optræden. I overtiden fik Arsenal scoret på ny, da Hector Bellerin fra kanten af feltet bragede bolden i mål på flotteste vis.

Med sejren på 5-0 overhaler The Gunners Tottenham, og avancerer til femtepladsen. Aston Villa er fortsat at finde tæt på nedrykninggstregen, som man har tre points ned til.