Alexis Sanchez førte an i sikker Arsenal-sejr

Alexis Sanchez og Arsenal gjorde kort proces mod Hull, der blev slået 3-1 på KC Stadium.

Chelsea er engelsk mester, så tilbage er der kun andenpladsen i Premier League at spille om. Den plads er Arsenal en rigtig stor bejler til, og mandag tog The Gunners endnu et skridt mod sølvet, da det blev til en pligtsejr på 3-1 på udebane mod Hull.

Hull kan dog være meget svære at have med at gøre hjemme på KC Stadium, hvilket man bare kan spørge Liverpool om. For under en uge siden fik de ørerne i maskinen i det østlige England.

Arsenal var dog aldrig i de store problemer denne mandag, og sejren var ikke ét mål for stort.

Festen blev skudt i gang af topscorer Alexis Sanchez efter 28 minutter, og før pausen kunne chileneren også lade sig hylde som dobbelt målscorer, da han gjorde det til 3-0. I mellemtiden fik også Aaron Ramsey nettet til at blafre.

Dermed var kampen reelt afgjort ved pausen, og det satte sit præg på anden halvleg, hvor Arsenal kontrollerede begivenhederne uden at tage for store risici. Efter 57 minutter fik Hull pyntet på resultatet ved Stephan Quinn, der gjorde det til slutresultatet 1-3.

Med sejren går Arsenal a point med Manchester City på andenpladsen, og The Gunners står noteret for en kamp færre.