Agueros kasse nedlagde Tottenham

Sergio Aguero var manden bag kampens eneste mål på White Hart Lane, da Manchester City ude vandt 1-0 over Tottenham.

Mesterskabet er afgjort, men det er kampen om andenpladsen ikke. Manchester City kæmper hårdt mod Arsenal om sølvmedaljerne, mens Tottenham håber på at hive Liverpool væk fra Europa League-pladserne.

Første skridt mod netop disse bedrifter fandt sted søndag, da Manchester City besøgte Tottenham.

Og her var det umiddelbart Manchester City, der var mødt mest oplagt op. Sergio Aguero fik efter 29 minutter en sukkerbold i dybden fra David Silva. Det udnyttede argentineren til at sparke den op i nettaget forbi Hugo Lloris, som ikke havde en chance.

Dermed var scene sat, og i anden halvleg kom Tottenham ud for at finde det udlignende mål. Hjemmeholdets fans blev dog ikke just opmuntret. De fik underholdning og chancer, men Tottenham kunne ikke, trods overtal i chancer og spil henimod slutningen af kampen, finde det udlignende mål.

Efter en times spil blev Christian Eriksen udskiftet, da Roberto Soldado blev indskiftet i jagten på et mål, men lige lidt hjalp det. Heller ikke den tidligere Manchester City-angriber, Emmanuel Adebayor, kunne gøre det onde ved sin gamle klub. Bolden ville bare ikke ind for hjemmeholdet, der dermed måtte se sig besejret af City, der lægger sig tre points foran Arsenal, som dog har en kamp i hånden.