Aguero redder Man City med hattrick

Sergio Aguero scorede hattrick for Manchester City mod Bayern München og giver dermed de engelske mestre kunstigt åndedræt i Champions League.

Manchester Citys superstjerner kan simpelthen ikke få det til at fungere, når der er Champions League på kalenderen, og 2014-udgaven har også været dårlig set med City-briller. Men ene og alene takket være en lille argentiner ved navn Sergio Aguero lever de engelske mestre fortsat i verdens fornemste klubturnering.

Tirsdag var englænderne i store problemer mod et Bayern München-mandskab, der ikke havde noget at spille for og som var ti mand på banen i det meste af kampen, men vandt alligevel 3-2. Sergio Aguero lavede hattrick.

Bayern München havde blandt andre Pierre-Emile Højbjerg på banen fra kampens start, og det danske stortalent leverede en flot præstation på Etihad Stadium, hvor han arbejdede som en hest uden dog for alvor at indtage en hovedrolle. Men være med på den største scene det kan han så afgjort, den unge dansker.

Bayern havde bolden mest allerede fra kampens start, men det var Manchester City, der scorede kampens først mål. Efter 20 minutter havde Sergio Aguero frit løb mod gæsternes mål, men i skudøjeblikket blev han nedlagt af Mehdi Benatia, der samtidig modtog et direkte rødt kort for forseelsen. På det efterfølgende straffespark gjorde Aguero det stensikkert til 1-0.

Foran og med en mand i overtal skulle man tro, at Manchester City ville sætte sig på kampen, men overraskende fortsatte Bayern med at dominere, og inden pausen fik gæsterne også vendt kampen på hovedet. Efter 39 minutter blev det 1-1 ved fødselsdagsbarnet Xabi Alonso, der scorede direkte på frispark, og lidt senere bragte Robert Lewandowski Bayern foran på et flot hovedstød.

I anden halvleg ændrede billedet sig ikke markant. Bayern fortsatte med at kontrollere trods undertallet, og Manchester City formåede ikke for alvor at true foran Manuel Neuers mål. Derfor skulle gæsterne også have vundet, men i slutminutterne smed de det hele væk.

Efter 85 minutter lavede Xabi Alonso en hovedløs tilbagelægning, som Sergio Aguero opfangede, og efter at have sprintet fra forsvaret gjorde han det til 2-2. I overtiden var Aguero så på pletten igen, da Jerome Boateng sløsede, og så kunne argentineren gøre det til slutresultatet 3-2 og dermed holde Manchester City inde i Champions League.

I gruppens anden kamp spillede CSKA Moskva og AS Roma 1-1 i Rusland efter scoringer af Francesco Totti og Vasili Berezutski.