8-0: Sunderland pryglet i Premier League

Sunderland fik store klø af Southampton, der sejrede med voldsomme 8-0 lørdag eftermiddag.

Der er næppe meget at sige til, hvis Sunderland-fansene gemmer sig en smule i de kommende dage. Lørdag løb holdet nemlig ind i en katastrofal øretæve i Premier League, da man ude tabte med hele 8-0 til Southampton.

Southampton startede godt, og slog efter 12 minutters spil kontra. En løs bold i feltet blev sparket i eget net af Santiago Vergini, der dog skulle vise sig ikke at blive ene på denne konto lørdag.

Først fik Southampton dog scoret til både 2-0 og 3-0 inden pausen, hvor formstærke Graziano Pelle scorede, inden Jack Cork gjorde det til 3-0 ti minutter inden pausen.

I anden halvleg så det længe ud til, at Sunderland ville overleve med en mindre ydmygelse, men så tog hjemmeholdet fat. Først fik Liam Bridcutt noget klodset scoret opgøret andet selvmål med en halv time igen, og 5-0 blev det kort efter, da Graziano Pelle igen scorede.

Her stoppede rædslerne dog langt fra for gæsterne. Dusan Tadic skabte tenniscifre med 12 minutter igen, og 7-0 blev det ved Victor Wanyama minuttet efter.

Sadio Mané sluttede ydmygelsen med sin scoring til 8-0 med fire minutter igen, inden Sunderland omsider kunne forlade banen efter en skrækkelig eftermiddag.