Mukhtar med flot frisparkskasse i stor testkampssejr

Brøndby havde ingen problemer med at slå Danmarksserie-holdet Roskilde KFUM stort i Superliga-holdets første testkamp inden forårssæsonen.

Der var ingen slinger i valsen at starte 2017 ud på, da Brøndby IF søndag eftermiddag vandt med hele 7-0 over Danmarksserie-holdet Roskilde KFUM i Superliga-holdets første testkamp inden forårssæsonen.

De første to mål blev sat ind af den unge angriber Gustaf Nilsson efter blot få minutters spil. Unge Andreas Bruus øgede til 3-0, inden et selvmål af Roskilde-holdet gjorde det til 4-0. Hany Mukhtar rundede første halvleg af med et smuk frisparksmål til 5-0.

I anden halvleg lukkede Hjörtur Hermansson og Rezan Corlu ballet med mål til henholdsvis 6-0 og 7-0.

Brøndby skiftede stort ud i halvlegen, mens målmand Frederik Rønnow ganske som bebudet fik halvdelen af første halvleg i Brøndbys midterforsvar for at styrke arbejdet med fødderne.

Næste test for Brøndby bliver hjemme mod Hvidovre fra 2. division den 21. januar.