Uafgjort i dansker-duel
Ligue 1

Toulouse var tættest på sejren, da holdet lørdag spillede 1-1 mod Guingamp i dansker-duel.

Jonas Lössl, Lars Jacobsen og Martin Braithwaite var alle med fra start, da Toulouse og Guingamp lørdag krydsede klinger i Ligue 1. Ingen af de to hold kunne dog juble over sejren efter 1-1 resultatet.

Guingamp kom bedst fra start, og efter otte minutters spil kunne Lössl og Jacobsen juble. Thibault Giresse dukkede op i feltet, og bragte flot gæsterne foran med 0-1. Føringen fik dog ikke lov til at holde længe.

Midtvejs i første halvleg fik Toulouse nemlig udlignet, da Tongo Hamed Doumbia skabte fornyet spænding. Trods tilbud til begge mandskaber faldt der ikke flere scoringer i første halvleg.

Efter pausen var der længere mellem højdepunkterne, men det var værterne, der kom tættest på sejren. Wissam Ben Yedder fik chancen fra 11 meter efter et straffespark, men misbrugte det gyldne tilbud.

Toulouse havde de bedste tilbud i en jævnbyrdig slutfase, hvor der dog ikke faldt yderligere scoringer. Med 1-1 resultatet indtager Toulouse 14. pladsen i Ligue 1, hvor Guingamp er nummer 12.