Stor skalp for Kjærs Lille mod Lyon
Ligue 1

Simon Kjær spillede hele kampen, da Lille slog topholdet Lyon i den franske Ligue 1.

Lyon missede muligheden for at komme otte point foran Paris Saint-Germain i toppen af Ligue 1, da holdet her til eftermiddag tabte 2-1 på udebane til Lille. Det startede ellers perfekt for gæsterne, der kom foran efter kun tre minutter, da Corentin Tolisso kom først på et hjørnespark og sparkede sit hold i front.

Den stilling holdt helt til pausen, men så gik det også stærkt. Ti minutter inde i anden halvleg udlignede Lille. Idrissa Gana Gueye spillede småspil med Marcos Lopes inde i feltet, inden førstnævnte prikkede bolden i mål.

Fire minutter senere var det Lopes' tur til at komme på tavlen. Han modtog bolden i højre side, satte en mand af og sparkede bolden fladt over i modsatte side af målet. 0-1 vendt til 2-1 på under fem minutter.

Landsholdsforsvareren Simon Kjær spillede hele kampen for Lille, der med sejren rykkede op på 13. pladsen i Ligue 1. Lyon ligger fortsat nummer et, men vinder Paris Saint-Germain over Monaco i morgen, vil forspringet være skrumpet til to point.