Steven Fletcher matchvinder for Marseille
Ligue 1

Marseille vandt kun 2-0, da de slog Trelissac fra den fjerdebedste franske række ud af pokalturneringen.

Ottendedelsfinalerne i Coupe de France stod torsdag for døren. Marseille var storfavoritter mod Trelissac fra den fjerdebedste franske række, og selvom de ikke levede op til favoritværdigheden med en storsejr, så gik de dog videre til kvartfinalerne.

Det skete på baggrund af blandt andet kampens første mål, der faldt i det 33. minut, hvor Romain Alessandrini bankede en hård afslutning fra kanten af feltet i mål. Det hele var sat op af ham selv, men også af Steven Fletcher, der med hælen lagde den afgørende aflevering i et'toen med og til Alessandrini.

Steven Fletcher scorede selv det afgørende mål, da han med tre minutter igen gjorde det til 2-0 og dermed lukkede og slukkede opgøret.

Marseilles sejr sender Trelissac ud af turneringen. De vil dog blive husket for en mindeværdig sejr over Ligue 1-holdet Lille i sekstendelsfinalerne.