Monaco på førstepladsen efter knusende sejr
Ligue 1

AS Monaco snuppede førstepladsen i den franske Ligue 1, da holdet hjemme slog Lorient med knusende 4-0.

Kampen om førstepladsen i den bedste franske række er behård. Det er især Nice og AS Monaco, der dyster om at være helt fremme, og Monaco fik søndag en gylden chance, da Nice havde dummet sig tidligere på runden. I en stærk hjemmekamp grundlagde AS Monaco da også en knusende sejr over Lorient takket være en fremragende første halvleg.

AS Monaco sad på kampen fra start, men først efter 24 minutters spil var der gevinst, da Gabriel Boschilia bragede værterne foran. Det satte til gengæld gang i hjemmeholdet. Fire minutter efter var Boschilia igen på spil, og så kunne Monaco juble over at være foran med to.

Den føring blev udbygget yderligere før pausen. Valere Germain fik det til at se skidt ud for alvor for Lorient, der måtte gå i kabinen nede med 3-0 og uden de store chancer.

Gæsterne fra Lorient kom bedre med efter pausen, hvor tempoet gik en smule ud af kampen. Alligevel var det Monaco, der kunne runde af. Med sin anden scoring lukkede Valere Germain til 4-0, og med de cifre kravler AS Monaco op på førstepladsen i Ligue 1.