Lyon tilbage i toppen af Ligue 1
Ligue 1

Lyon sejrede snævert 1-0 mod Reims, og er dermed tilbage i toppen af fransk fodbold.

Lyon har ikke fået den start på den nye sæson, som de havde håbet på. Verden går dog videre, og lørdag kunne de med en sejr over Reims stryge op på en fjerdeplads á points med netop dagens gæster.

Til trods for den halvdårlige sæsonstart for Lyon, så gik de ind til kampen med stor selvtillid. Fire sejre på stribe var det nemlig blevet til mod Reims.

Gæsterne fik heller ikke meget plads at lege med, da de endelig betrådte græsset, og meget af kampen foregik på de meget offensive Lyon-spilleres præmisser.

Lyons hårde arbejde bar dog ikke meget frugt. Alexandre Lacazette brændte efter 40 minutter kampens hidtil største chance, da han ikke kunne eksekvere et straffespark.

Det rettede han dog op på kort før pausen, da han bragte hjemmeholdet på 1-0 til hjemmepublikummets store glæde.

Anden halvleg vendte dog hele kampen på hovedet. Reims kom ud langt mere kontrollerende end i første halvleg, og Lyon kom ikke frem til mange chancer.

Det gjorde Reims dog heller ikke til trods for boldovertaget, og så er det altså svært at vinde fodboldkampe.

Kampen sluttede 1-0 til hjemmeholdet, og det rykker altså dem op på en fjerdeplads i ligaen.