Lorient overvandt Marseille i målorgie
Ligue 1

Lorient var foran mod Marseille ad flere omgange, og efter kampens otte mål var overraskelsen en realitet.

Det var top mod bund, da Olympique Marseille på 4. pladsen tog imod FC Lorient, der kæmper for at komme væk fra bunden, men det blev sidstnævnte, der tog en overraskende sejr i en ganske underholdende og målrig kamp.

Det var også udeholdet, der kom bedst fra start. Romain Philippoteaux lagde bolden til rette for Jordan Pierre Ayew udenfor feltet, som med et kraftfuldt spark sendte Lorient i front med 1-0.

Blot fem minutter skulle der gå, før udeholdet kunne udbygge føringen. Et frispark i højresiden blev sendt mod bagerste stolpe til målscoreren Jordan Pierre Ayew, der headede tilbage til Francois Bellugou, som sikkert kunne sende bolden i nettet med hovedet.

2-0-føringen holdt helt indtil det 58. minut, hvor et langt Marseille-frispark ramte stolpen, og på riposten ventede Andre Ayew, der valgte at score med hælen.

Ti minutter senere kom også udligningen for Marseille, da endnu et frispark blev sendt ind i Lorient-feltet, og her stod Jeremy Morel klar med et sikkert hovedstød til 2-2.

Minuttet efter kunne Lorients Romain Philippoteaux gøre det til 2-3. Men i det 79. minut kom Marseille tilbage endnu engang på mål af Michy Batshuayi.

Lorient var dog opsat på at få sejren og de tre point til den vigtige bundstrid, og Jordan Pierre Ayew sendte holdet på sejrskurs endnu engang med seks minutter igen. Og med fire minutter igen blev sejren sikret, da Mathias Autret kunne gøre det til 3-5.