Hansen og Nantes chokerede tophold
Ligue 1

Kian Hansen blev skiftet ind i anden halvleg, da Nantes på hjemmebane fik ram på Marseille.

Topstriden i den franske Ligue 1 er tæt. Fredag aften havde Marseille muligheden for at spille sig i top tre, da man gæstede Kian Hansen og Nantes. Her havde værterne dog helt andre planer, og sendte gæsternes profiler hjem med et nederlag på 1-0.

Nantes åbnede lovende, og allerede efter tre minutters spil opstod en mulighed til Alejandro Bedoya. En fin afslutning fra distancen blev dog sendt forbi mål. Efter en stille indledning var det da også værterne, der efter 20 minutters spil bragte sig i front. Serge Gakpe udnyttede en stor fejl i gæsternes forsvar, og kunne i feltet let bringe Nantes mod en overraskende sejr.

Ni minutter efter slog Marseille kontra. Her havnede bolden for fødderne af en helt fri Michy Batshuayi, der dog i midten af straffesparksfeltet sparkede centimeter over målrammen. Gæsterne pressede på frem mod pausen, hvor Michy Batshuayi sendte bolden i netmaskerne. Scoringen blev dog underkendt for offside, og cifrene var fortsat 1-0 ved pausen.

Nantes skulle dog få sine muligheder efter pausen. Ti minutter inden i anden halvleg sparkede Jordan Veretout sin friløber lige på Mandanda i Marseille-buret, inden Lucas Deaux minuttet efter bragede bolden forbi mål.

Marseille havde svært ved at skabe chancer efter pausen. Andre Pierre Gignac´s forsøg med en halv time igen lignede længe bedste forsøg, inden danske Kian Hansen kom i spil. I overtiden kunne han dog se gæsterne komme tæt på, da Fanni misbrugte en god mulighed i feltet. Nantes lykkedes dog med at krige sejren hjem, og overraskede dermed Marseille, der nu har tabt tre gange på stribe.