Cavani skyder PSG til pokaltriumf
Ligue 1

PSG levede op til favoritværdigheden i den franske pokalfinale, hvor Lyon blev besejret med 2-1.

Med eller uden Zlatan Ibrahimovic er PSG Frankrigs bedste hold i denne sæson. Og i aftenens pokalfinale var der heller ingen slinger i valsen, da PSG vandt sikkert over Lyon med 2-1.

Med den svenske superstjerne ude af holdet overtog Edinson Cavani hovedrollen, da han scorede begge kampens mål. Den målfarlige uruguayanske angriber var første gang på pletten allerede efter fire minutter og gav dermed forhåndsfavoritterne den perfekte start.

Siden øgede han føringen på 11-meter-pletten, da han sendte bolden i mål efter en god halv times spil.

Efter pausen sørgede Alexandre Lacazette for fornyet spænding, da han reducerede til 1-2, men tættere kom Lyon ikke.

Pokaltriumfen er det første plaster på såret efter at være blevet ekspederet ud af Champions League-kvartfinalen af Chelsea og lige om hjørnet venter endnu mere triumf, når det franske mesterskabet snarest bliver spillet i hus. Med fem spillerunder tilbage har PSG et forspring på hele 10 point til Monaco og er dermed stort set sikker på "the double."