Bastia videre i pokalen
Ligue 1

Bastia leverede en lille overraskelse, da de slog Rennes ud af kvartfinalen i den franske pokalturnering.

Det var et opgør mellem to hold, der begge til dagligt nyder en tilværelse i landets bedste række, der tirsdag krydsede klinger i den franske pokalturnerings kvartfinale. Hvis man kunne bruge den nuværende stilling i ligaen som målestok, så burde gæsterne fra Rennes være favorit mod værterne Bastia, men sådan skulle det ikke gå.

Således var det hjemmeholdet, der indtager fjortendepladsen i Ligue 1, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret, der endte med 3-1. Opgaven blev heller ikke lettere for gæsterne, som er placeret på niendepladsen i Ligue 1, der i anden halvleg blev ramt af hele to udvisninger.

Rennes kunne ellers gå til pausen med en 1-0-føring i ryggen, da Armand havde bragt gæsterne foran efter kun 12 minutter. Desværre holdt den føring kun to minutter ind i anden halvleg, da Squillaci bragte balance i regnskabet.

Efter 65 minutter fik Rennes så yderligere en spand vand i hovedet, da den norske spiller Anders Konradsen modtog sin anden advarsel, og det blev absolut ikke bedre, da højrebacken Danze scorede selvmål med små tyve minutter igen.

Ondt blev værre for gæsterne fem minutter senere, da venstrebacken Lenjani også blev udvist, og da Djibril Cisse i overtiden scorede til 3-1 var sejren sikret.

Dermed booker Bastia plads i semifinalen i årets pokalturnering.