Sverige sejrede mod Iran

Sverige tog hjemme imod Iran i en venskabskamp, hvor de sleb en 2-1-sejr i hus.

Friends Arena i Göteborg lagde græs til Irans VM-spillere fra i sommers til aftenens venskabskamp mellem dem og Sverige.

Sverige stillede op med aftenens klart største profil i Zlatan Ibrahimovic.

Og netop Ibrahimovic var manden der åbnede showet. Efter 11 minutter hoppede han nemlig højere end nogen anden på et hjørnespark, og headede svenskerne foran 1-0.

Ti minutter senere udvidede Panathinaikos-angriberen Marcus Berg føringen, da han gjorde det til 2-0.

Men ikke kun Sverige viste målnæse fra start. Også Iran ville være med, og den tidligere Manchester United-assistenttræner Carlos Quieroz' mandskab reduerede blot fire minutter efter Sveriges 2-0-mål.

Her var det den absolutte Iran-profil og anfører Javad Nekouman, som bragte gæsterne tilbage i kampen, og gjorde det til 2-1.

Herefter sluttede hvad der lignede en kommende målfest - begge hold lukkede for målene. I hvert fald indtil helt til slut.

Et minut før tid sikrede Ola Toivonen nemlig sejren til Sverige, og satte dermed en tyk streg under ordet sejr.

Sverige dominerede kampen igennem, og kørte altså sejren relativt sikkert i hus, i en kamp hvor Johan Elmander fik de sidste 25 minutter på banen.